Theodor Paleologu: ”Sunt singurul candidat cu adevărat de dreapta. Dan Barna e un OZN ideologic; Klaus Iohannis nu știm, că nu vorbește”

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a afirmat, la România TV, că este singurul candidat autentic al dreptei, deoarece orientarea ideologică a lui Dan Barna este incertă, iar cea a lui Klaus Iohannis este necunoscută deoarece evită dezbaterile.

”Sunt singurul candidat cu adevărat de dreapta. Sunt un liberal clasic, am creat Institutul de Studii Liberale în 1998 și provin dintr-o familie cu rădăcini liberale. Sunt un conservator moderat, un creștin-democrat, deci toate  tendințele dreptei românești se regăsesc la mine. Domnul Barna nu are o identitate ideologică clară, este un OZN ideologic. Domnul Iohannis nu știm ce orientare are pentru că nu vorbește”, a spus Theodor Paleologu.

Acesta susține că votul negativ anti-PSD nu-i va aduce lui Klaus Iohannis scorul pe care mizează, iar Dan Barna va avea de suferit de pe urma faptului că a îndepărtat un segment important al electoratului. ”Domnul Dan Barna sperie foarte mult electotarul creștin….
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro