Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Trump anunță că trupele militare chineze se mobilizează la frontiera cu Hong Kong. Președintele american face apel la calm

Serviciile de informaţii americane au anunţat că are loc o desfăşurare a trupelor chineze ”la frontiera cu Hong Kong”, a scris marţi, pe Twitter, preşedintele american Donald Trump, care a lansat către ”toată lumea” un apel la calm, transmit AFP şi dpa, preluate de Agerpres.ro.

Într-un alt mesaj pe Twitter, liderul de la Casa Albă a menţionat că multe persoane l-au acuzat că este vinovat pentru ”problemele actuale din Hong Kong”. El şi-a exprimat speranţa că ”nimeni nu va fi ucis” în timpul crizei din Hong Kong.

Scandând ”Să luptăm pentru libertate!”, sute de manifestanţi au blocat marţi holul secţiunii de plecări din aeroportul din Hong Kong. De asemenea, demonstranţii au ocupat marţi şi zona de sosiri unde le-au înmânat turiştilor fluturaşi de hârtie conţinând informaţii despre modul brutal în care poliţia din Hong Kong a reprimat protestele.

Demonstraţiile din Hong Kong au început pe data de 9 iunie, după…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro