Ultimele calcule pentru moțiunea de cenzură: Unii dintre cei care au semnat s-au răzgândit sau nu mai sunt siguri că vor vota / Poza de moment arată 239 de voturi pentru demiterea Guvernului

Potrivit ultimelor calcule, făcute cu mai puțin de 24 de ore înaintea votului de joi pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, situația este favorabilă Opoziției și îngrijorătoare pentru PSD.

Astfel, pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dăncilă ar vota 239 de parlamentari, după ce mai mulți semnatari ai moțiunii s-au răzgândit sau au anunțat că nu sunt siguri cum se vor poziționa. Pentru adoptarea moțiunii sunt necesare minimum 233 de voturi.

Răzgândiții și nehotărâții

Printre semnatarii moțiunii de cenzură care nu mai sunt siguri acum că vor vota, ba mai mult ar înclina să voteze împotrivă, se numără senatorul Emanoil Savin, proaspăt demisionar din PSD.

”Deocamdată nu m-am hotărât. Să vedem ce se întâmplă în seara asta și mâine. Am înțeles că Remus Borza a luat 15 parlamentari. Nu știu de unde, dar ei nu pot veni decât de la Ponta. Dacă e adevărat, moțiunea nu are absolut nicio șansă să…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro

Tags: