Un oficial din Ministerul Turismului, descalificat de la un concurs de promovare în funcție după ce a fost prins că a făcut semne pe lucrare

Constantin Apostol, șeful interimar al Direcției economice și de achiziții publice din Ministerul Turismului, a fost respins de la un concurs de angajare definitivă pe funcție în baza unei prevederi care îi descalifică pe concurenții care fac însemnări pe lucrările de concurs în scopul identificării.

Informația apare pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, instituția care gestionează concursurile de angajare sau promovare în carieră pentru angajații în instituțiile de stat.

Constantin Apostol a fost adus ca șef interimar al Direcției economice de către ministrul Turismului, Bogdan Trif (PSD), potrivit unor surse din ANFP, iar singura condiție pentru a rămâne definitiv directorul acestei direcții era să câștige concursul desfășurat pe 6 iunie.

Constantin Apostol nu a putut fi contactat la numărul de telefon trecut pe site-ul Ministerului Turismului pentru a-și spune punctul de vedere legat de descalificarea din concurs.

Rezultatul acestui concurs are relevanță în condițiile în care guvernul…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro