USR PLUS: Am luat o decizie în unanimitate, nu putem continua guvernarea cu Florin Cîțu premier/ Nu participăm la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiții

USR PLUS a anunțat, sâmbătă după-amiază, în timpul Congresului PNL, că alianța a luat o decizie ”în unanimitate” privind viitorul guvernării: ”Nu putem continua guvernarea cu Florin Cîțu premier”.

USR PLUS a anunțat, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, că decizia nu se va schimba ”indiferent câte minciuni încearcă să răspândească „echipa câștigătoare”.

În mesaj mai este subliniat faptul că membrii alianței nu vor să participe la guvernare ”de dragul puterii, acceptând orice fel de condiții”:

  • ”USR PLUS a luat o decizie în unanimitate: nu putem continua guvernarea cu Florin Cîțu premier. Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească „echipa câștigătoare”. Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiții”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a USR PLUS.

Citește și Ionuţ Moşteanu: ”Una din echipele de la Congresul PNL rostogolește un fake news, că USR PLUS se întoarce la guvernare cu Florin Cîțu premier/ Cîţu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro