Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

VIDEO Prima ședință a Guvernului Orban / Iohannis: PSD-iștii, înainte de plecare, au golit finanțele publice. Va fi foarte complicat să se închidă bugetul pe anul în curs și de făcut bugetul pe anul viitor

Prima ședință oficială a Guvernului Ludovic Orban a început, la Palatul Victoria, iar la aceasta participă și președintele Klaus Iohannis. Va fi adoptată ordonanța de urgență pentru organizarea Guvernului și a instituțiilor subordonate și va fi anunțată nominalizarea pentru postul de comisar european.

G4Media.ro transmite LIVE principalele momente și declarații:

Premierul Ludovic Orban:

Îi mulțumesc președintelui Iohannis pentru că a onorat participarea la ședința de guvern, care va cuprinde discuții despre desemnarea candidatului de comisar european, proiect de OUG pentru aplicarea restructurării Guvernului, minerii disponibilizați. E un act normativ care va trebui adoptat pentru a rezolva situația de la minele Paroșeni și Uricani.

Președintele Klaus Iohannis:

Mulțumesc pentru invitație. Vă felicit oficial. Eu respir ușurat că avem un nou guvern, care este hotărât să se implice pentru români, pentru rezolvarea problemelor țării.

Mi se pare un act de mare curaj din partea PNL că a preluat guvernarea în această formulă. E un act…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro