VIDEO Ridley Scott, regizorul ”Alien”, revine cu un serial SF ce va fi lansat în septembrie

Ridley Scott, regizorul filmelor ”Alien” şi ”Blade Runner”, reia temele sale preferate odată cu revenirea pe micul ecran cu o serie distopică, ”Raised by Wolves”, difuzată pe platforma HBO Max, anunță Agerpres.

Seria SF ce va fi lansată la 3 septembrie relatează aventurile a doi androizi (”Tata”) şi (”Mama”), care au misiunea de a creşte copii umani pe o nouă planetă, după distrugerea Pământului.

Distopia ”Raised by Wolves”marchează revenirea lui Ridley Scott în televiziune ca regizor după debutul său la BBC în anii ’60.

„Am citit scenariul, scenariul a fost sursă de inspiraţie”, a explicat Scott. ”Mi-am spus: nu-l pot lăsa să-mi scape, trebuie să-l fac”, a adăugat regizorul.

În centrul scenariului, scris de Aaron Guzikowski (”Prisoners”, ”Papillon”), se desfăşoară un război religios între atei şi adepţi ai cultului lui Mithra, care a provocat anihilarea umanităţii şi a ameninţat pacea refugiului roboţilor şi supravieţuirea lor.

Familiarizat cu intrigile galactice, Ridley Scott, care a regizat şi produs primele două episoade din ”Raised by Wolves”, a mărturisit reporterilor că cea mai mare provocare a fost aceea ”de a nu se repeta” şi ”de a face ceva diferit”.

În urmă cu doar cinci ani, regizorul americano-britanic filma cu actorul Matt Damon pentru ”The Martian”.

VIDEO: Trailerul oficial al serialului

[embedded content]

<!– AddThis Share Buttons…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro