Vlad Voiculescu, despre oferirea de mărţişoare în şcoli: Poate dacă poartă mănuşi, cred că ar putea să facă gestul acesta

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a apreciat vineri că elevii ar putea oferi mărţişoare în şcoli „dacă poartă mănuşi” și a caracterizat situaţia cu un citat din Biblie, ‘Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos’, potrivit Agerpres.

El a recomandat vaccinarea, purtarea măştii şi precauţie.

Întrebat dacă elevii ar putea să ofere mărţişoare şi flori de 1 Martie, Voiculescu a spus: „Eu aş răspunde cu un citat din Biblie: ‘Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos’”. El a adăugat că sfătuieşte pe toată lumea să fie precaută.

Întrebat dacă le recomandă elevilor să dea mărţişoare, ministrul Sănătăţii a răspuns: „Nu ştiu, poate dacă poartă mănuşi, cred că ar putea să facă gestul acesta”, potrivit Agerpres.

„Dar, în principiu, sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze, să poarte mască şi sfătuiesc pe toată lumea să fie precaută. Sunt cele trei lucruri importante în perioada următoare, altfel sunt alegeri pe care le face fiecare, dar cred că anumite riscuri pot fi asumate doar dacă ne luăm măsurile de precauţie”, a mai spus el.

Ministrul nu a vrut să precizeze dacă va da mărţişoare în acest an: „Iertaţi-mă, cred că e luni, mi se pare că mai e o veşnicie până atunci”. (Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica)


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro