Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

18 ani de la atacurile din 11 septembrie 2001:Ceremonii solemne în SUA pentru comemorarea victimelor

Preşedintele SUA, Donald Trump, va ţine un moment de reculegere la Casa Albă, urmând ca ulterior să participe la o ceremonie comemorativă la Pentagon.

Vicepreşedintele Mike Pence va rosti un discurs la Shanksville, Pennsylvania, unde, datorită curajului echipajului şi călătorilor, al patrulea avion deturnat de terorişti s-a prăbuşit pe un câmp, departe de presupusa ţintă a atacului: Casa Albă.

Totodată, fostul preşedinte George W. Bush, liderul de la Casa Albă în momentul când au avut loc atacurile, urmează să depună coroane la Pentagon.

Atentatele de la 11 septembrie 2001, considerate cele mai sângeroase din istorie, au fost comise de 19 militanţi din reţeaua al-Qaida, care au deturnat patru avioane, lovind turnurile World Trade Center din New York şi clădirea Pentagonului de la Washington.

Bilanţul victimelor atentatelor s-a ridicat la 2.978 de morţi. Mai mult, persoanele care au participat la misiuni de căutare…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info