8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Mahler vorbește despre încă o problemă pe care o întâmpină bolnavii de Covid-19: „Reprezintă un risc pentru orice unitate spitalicească”

Managaerul Institutului Marius Nasta avertizează cu privire la existența unei alte probleme cu care s-ar putea confrunta bolnavii de Covid-19 internați în spital, și anume infecțiile nosocomiale.

Infecțiile luate din spitale, reprezintă un risc pentru toate unitățile medicale și nu ocolește nici unitățile Covid, spune medicul. 

Nelu Tătaru, despre începutul de an școlar: Pentru mine, este cel mai important moment de la debutul acestei pandemii

Ministrul Sănătății spune că începutul anului școlar 2020-2021 reprezintă pentru el cel mai important moment de la debutul acestei pandemii. Nelu Tătaru a reamintit care sunt regulile principale pe care elevii trebuie să le respecte la școală.

Deficitul bugetar al SUA urcă la maximul tuturor timpurilor

Deficitul bugetar al Statelor Unite ale Americii a atins nivelul record de peste 3.000 de miliarde de dolari, determinat de cheltuielile masive ale Guvernului pentru ameliorarea efectelor coronavirusului.

Naomi Osaka a câștigat finala feminină a US Open | VIDEO

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka (9 WTA) a câștigat finala feminină a ediției de anul acesta a US Open.

Fotojurnalist român, distins cu un premiu de excelență, în SUA, la prestigiosul concurs de fotografie „Pictures of the Year International”

Adrian Câtu este fotograf profesionist din anul 2014 și este co-fondator al site-ului Documentaria.ro. Fotografiile sale au fost publicate, printre altele, în The New York Times, Le Figaro, Frankfurter Allgemeine Zeitung, National Geographic România.

Copiii asimptomatici îi pot infecta pe adulți cu COVID-19. Studiul american confirmă ipotezele anterioare

Copiii…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info