Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, reacție după finala X Factor: „Eu rămân, mereu, băiatul cu chitara!” (VIDEO)

Adrian Petrache, unul dintre finaliștii de la emisiunea-concurs X Factor de la Antena 1, a reacționat pe Instagram, după ce a pierdut marele trofeu.

Nepotul lui Florin Salam i-au uimit pe toți cu talentul, energia și atitudinea sa, scrie b1.ro.

Tânărul de 19 ani s-a luptat cu Andrada Precup (câștigătoarea marelui premiu), Super 4 și Sonia Mosca, în finala concursului.

Acesta a fost învins de Andrada Precup, chiar dacă mulți se așteptau ca nepotul cântărețului de manele să câștige trofelul și premiul de 100.000 de euro.

Adrian Petrache a reacționat după înfrângere și le-a mulțumit celor care l-au susținut la X Factor.

„Vă mulțumesc pentru tot! A fost și va rămâne cea mai frumoasa perioadă din viața mea! Am trăit niște momente la care nici măcar nu îmi permiteam să visez. X Factor 2020 a fost cred că cel mai mișto sezon…

Și nu, nu sunt subiectiv, analizez celelalte sezoane și pot spune că au fost cei mai puternici concurenți anul acesta! Mulțumesc tuturor pentru mesaje, pentru susținere și sper că această comunitate, oamenii care sunt alături de mine să rămână și să fie din ce în ce mai mulți.

Chiar dacă x factor s-a terminat, dragostea voastră pentru mine vreau să înflorească! Vă iubesc! Mulțumesc pentru tot!! Eu rămân, mereu, băiatul cu chitara!”, a scris Adrian Petrache pe contul său de Instagram.

[embedded content]

„Sunt nepotul lui Florin Salam!” Moment incredibil pe scena X Factor. Noul „elev”, în echipa Loredanei Groza

Jurații X Factor au început sezonul nouă cu surprize fel de fel, printre care și prezența în concurs a nepotului celebrului cântăreț de manele Florin Salam.

Loredana, Delia, Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei sunt jurații de la X Factor și surprizele se țin lanț în concurs, scrie a1.ro.

În sezonul 9 de la X Factor, Loredana Groza îi va îndruma pe băieții sub 24 de ani, Florin Ristei s-a ales cu Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani și Delia are categoria Mixt – grupul pentru concurenți de peste 24 de ani.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info