Alegeri locale 2020 | Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, pierde alegerile locale la Arad. Eurodeputatul Gheorghe Falcă: „A învins PNL”

Candidatul  Platformei Social Liberale Creștine la Primăria Arad, senatorul Mihai Fifor, își recunoaște înfrângerea. 

Senatorul de Arad. Mihai Fifor și-a recunoscut înfrângerea pe rețeaua de socializare Facebook:

„Pe fondul unei prezențe extrem de scăzute, cu un vot extrem de fărâmițat, am venit doar pe locul 3 la Primăria Arad. Regret fără îndoială o campanie frumoasă și un efort extrem al unei echipe de campanie extraordinare. Am învățat demult că în politică cuvântul dezamăgire nu există: cred că înainte de a găsi un primar pentru Arad mai important este ca timp de patru ani să pregătim Aradul pentru un primar social-democrat. Din fericire, localitățile județului ne-au adus multe satisfacții.

Rămânem cu Lipova și Chișineu-Criș, am făcut impresie la Pâncota, iată trei orașe deosebit de importante care rămân ale noastre. Am adăugat localități noi Secusigiu, Târnova, Dezna, Apateu și am păstrat altele dar probabil aveți o listă completă a lor. Cam aceasta este situația, ne vom așeza zilele următoare, vom trage concluzii și vom intra direct într-o nouă campanie”.

Actualul primar interimar al municipiului Arad, liberalul Călin Bibarţ, ar fi câştigat alegerile, conform numărătorii paralele a voturilor efectuate de PNL, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Iustin Cionca (PNL), ar fi obţinut un al doilea mandat.

Eurodeputat Gheorghe Falcă: „A învins PNL”

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a declarat că „Primăria Arad a fost câştigată de candidatul PNL, Călin Bibarţ, în marea majoritate a secţiilor de votare”.

„Este clar, în cursa pentru Primăria Arad a învins PNL. La fel şi la Consiliul Judeţean, unde domnul Iustin Cionca este pe primul…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info