Alegeri locale 2020 | Primarul care întreținut relații sexuale cu două minore în primărie, un nou mandat: ”Vă asigur că nu vă voi dezamăgi”

Primarul din Mogoșești-Siret (Iași), candidat independent,  care a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu două minore chiar în sediul primăriei, a câștigat un nou mandat la alegerile locale 2020

Al cincilea mandat. Primar Damian Butnariu: Ziua de 27 septembrie 2020 a fost un examen pentru mine. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi

Potrivit Jurnalul Regional, edilul șef a obținut încrederea cetățenilor pentru al cincilea mandat.

Acesta a postat și un mesaj în care mulțumește oamenilor din comună că i-au acordat încredere.

Dragi cetățeni, Ziua de 27 septembrie 2020 a fost un examen pentru mine, pe care l-am promovat cu ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră și totodată tuturor celor care ați ieșit la vot și ați arătat că vă pasă de viitorul Comunei Mogoșești-Siret. Mi-ați înmânat al cincilea mandat de primar și vă mărturisesc că sunt deosebit de onorat. Votul dumneavoastră oglindește dorința de a continua împreună cu implicare și profesionalism, munca de reconstrucție și modernizare a Comunei Mogoșești-Siret. Să fim solidari și uniți în efortul comun de a face din comuna noastră, o comună frumoasă, modernă și prosperă. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi și vă transmit tuturor gândurile mele bune și speranța că nu ați votat în zadar. Cu recunoștință și prețuire, Primar Damian Butnariu”.

Damian Butnariu a fost exclus din PNL după scandalul amoros și a candidat ca independent și a reușit să câștige un nou mandat, potrivit unor surse politice.


Citeste continuarea articolului pe gandul.info