ALEGERI SUA 2020. Alertă la Washington, mișcarea QAnon intră în Congresul american! FBI vorbește despre terorism domestic!

S-a dat alerta la Washington după ce mișcarea QAnon a intrat în Congresul american. Victoria republicanei Marjorie Taylor Greene a aprins beculețele FBI, care face legătura între noua „ambasadoare” a Georgiei în Camera Reprezentanților și mișcarea QAnon.

Despre QAnon se știe că promovează tot felul de teorii ale conspirației, fiind o mișcare extrem de periculoasă pe care FBI o tratează drept potențială amenițare de terorism domestic.

Marjorie Taylor Greene câștigă în Georgia, QAnon intră în Congresul SUA

Marjorie Taylor Greene este nu numai o adeptă a ideilor împrăștiate pe Internet de QAnon, ci și o puternică susținătoare a controversatei grupări. În vârstă de 46 de ani, Marjorie Taylor Greene face parte dintr-un grup de mai mulți candidați republicani care și-au exprimat sprijinul pentru QAnon.

Printre ideile promovate de QAnon, și aceea că președintele Donald Trump luptă împotriva Deep State și a unor rivali democrați pedofili.

Candidată în Georgia, unul dintre statele conservatoare, victoria lui Marjorie Taylor Greene era așteptată, ea având parte de o „rezistență” minimă a rivalilor democrați.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info