Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

ANALIZĂ: Dacia, o posibilă frână pentru Renault, din cauza standardelor dure de poluare ale Uniunii Europene

Maşinile Dacia trebuie să rezolve mai multe probleme înainte de a îndeplini obiectivele de emisii din 2021 ale UE, conform estimărilor companiei de consultanţă ISI Evercore.

Revizuirea modelelor pentru a respecta regulile ar putea afecta în mod disproporţionat rentabilitatea, chiar dacă Renault în ansamblu este mai bine poziţionat decât unii rivali, a scris Philippe Houchois, analist la Jefferies din Londra, într-o notă.

Noile standarde se numără printre numeroasele provocări cu care se confruntă Renault, care se luptă să-şi susţină alianţa cu Nissan Motor, în timp ce se confruntă cu o scădere a cererii pe piaţa europeană. Luna trecută Renault şi-a redus prognoza pentru veniturile din acest an.

 

Începând cu 2020, flotele auto vor trebui să respecte noile limite privind emisiile de dioxid de carbon sau vor fi amendate. În scenariul realizat de Jefferies, care presupune o încetinire continuă a vânzărilor de automobile, amenzile…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info