Angajat STB la Depoul Dudești, DJ de renume internațional în timpul liber! A mixat și la UNTOLD (VIDEO)

Viorel Gheorghe este un tânăr de 25 de ani, care lucrează în cadrul Societății de Transport București (STB), la Depoul Dudești, unde este operator de date. Adică, introduce în baza electronică a unității comenzile pentru reviziile tramvaielor.

Însă, în timpul liber, acesta se transformă în DJ Vielka, fiind un artist de renume internațional!

Performanțele din cariera lui DJ Vielka

  • Top 50 mixcloud – place 39;
  • Top 3 label track on beatport;
  • Prezența pe scena Untold (Cluj-Napoca, România);
  • Adbacum Festival (Bacău, România);
  • ADE Festival (Amsterdam, Olanda);
  • Inside Out Festival (Darlington, Marea Britanie).

Cine este Viorel Gheorghe, alias DJ Vielka

Apropierea de muzică s-a produs la vârsta de 7 ani, atunci când Viorel a devenit dansator sportiv. La 18 ani s-a apucat de mixat muzică, și astfel ș-a găsit vocația de DJ.

A început să producă piese care se găsesc acum pe YouTube și a devenit din ce în ce mai cunoscut în acest mediu.

Pe viitor își dorește să ajungă să mixeze la festivaluri mari, în România și în străinătate, iar piesele să îi fie difuzate la radio și pe posturile de televiziune specializate pe muzică.

Știe că asta înseamnă multă muncă din partea sa, mai ales că nu vrea să renunțe nici la jobul de la STB…

[embedded content]

Directorul STB ar putea fi schimbat din funcție! „Așteptăm să se reconfigureze conducerea” / Cine ar fi favorit pentru numirea în fruntea Societății! (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

Consiliul de Administrație al STB ar putea numi în curând un nou director general, iar această funcție ar urma să fie ocupată de Adrian Criț, care a mai fost la conducerea Regiei în 2011-2012, potrivit surselor GÂNDUL.RO. În prezent, director general (provizoriu) este Mihai Petcu, numit în această funcție din noiembrie 2020.

Așteptăm să se reconfigureze conducerea STB. În curând va fi o ședință, în 10-15 zile, în care domnul Mihai Petcu va fi schimbat din funcție. Noul director va fi domnul Adrian Criț, care a mai fost la conducerea STB, pe vremea aceea RATB, în anul 2011. Dânsul este favoritul numărul 1 să fie numit în această funcție de către Consiliul de Administație. Oricum, de 10 ani au fost numai directori interimari”, a declarat pentru GÂNDUL.RO Valer Ciobănescu, șef al sindicatului STB.

Adrian Criț a mai condus STB (RATB) în anii 2011-2012, dar a fost demis pentru „management neinspirat”

Adrian Criț a mai condus STB  în anii 2011-2012, dar a fost demis pentru „management neinspirat” de către Consiliul de Administrație de la acea vreme. Pe atunci, STB se numea RATB (Regia Autonomă de Transport București).

În prezent, director este Mihai Petcu, care a fost numit în funcție pe 15 noiembrie 2020. El l-a înlocuit pe Alexandru-Hazem Kansou, care fusese numit în funcție tot în 2020, în luna mai.

FOTO & VIDEO: stb-sindicat.ro

Citeste continuarea articolului pe gandul.info