ANM, avertisment de ultimă oră. Vremea în săptămâna 19-25 octombrie

ANM transmite un avertisment de ultimă oră cu privire la starea vremii în săptămâna 19-25 octombrie. Astfel, pentru următoarele șapte zile trebuie să ne așteptăm la o răcire accentuantă, cu temperaturi mult sub mediile obișnuite ale perioadei.

În zilele următoare, informează Administrația Națională de Meteorologie, temperaturile vor continua să scadă în aproape toate regiunile ţării. Abia de joi, 22 octombrie, vremea începe să se încălzească ușor, apropiindu-se de valori normale.

Urmează o răcire a vremii, ba chiar nopţile de luni spre marţi şi marţi spre miercuri vor fi reci în mare parte din ţară. Temperaturile vor fi cu 4-5 grade mai scăzute în medie”, a anunțat meteorologul de serviciu al ANM într-o intervenție la Antena 3.

Totodată, în următoarele zile, „cu siguranţă că în dimineţile şi nopţile care vin va trebui să ne îmbrăcăm un pic mai gros. Local în Transilvania, zonele deluroase, dar şi în zonele mai joase putem avea brumă”. Pentru moment „nu vorbim de ceaţă”, ca să avem și o veste bună pentru șoferi.

Vremea se va încălzi din 22 octombrie și va rămâne așa până la finalul săptămânii viitoare.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info