Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Aproape 3000 de situaţii de urgenţă s-au înregistrat în ultimele 48 de ore

În minivacanţa de Revelion, peste 5.300 de pompieri se află, zilnic, la datorie pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei cetăţenilor.

 

 De asemenea, salvatorii au intervenit în 81 situaţii pentru deblocarea persoanelor surprinse în medii ostile, precum şi în alte 186 misiuni de protejare a comunităţilor.

 

În ultimele două zile, 2.398 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD, iar alte 19 persoane au fost salvate din incendii sau alte situaţii deosebite.

 

Răspunsul la urgenţele medicale şi misiunile de descarcerare a fost asigurat, la nivel naţional, prin intermediul celor peste 300 echipaje de pompieri SMURD, 110 echipaje de descarcerare şi 43 autospeciale pentru victime multiple.

 

Totodată, în noaptea Anului Nou, echipajele de pompieri şi paramedici SMURD au asigurat, în sistem integrat, misiunile specifice, alături de reprezentanţii celorlalte structuri ale…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info