Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Aproximativ 120 de oameni au fost evacuaţi dintr-un magazin din Ploieşti, din cauza unui miros misterios. UPDATE: Cauza, posibil de la un spray iritant

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că detectorul de substanţe nu a detectat nimic deosebit în cazul magazinului din care au fost evacuate preventiv 120 de persoane.

„Dacă există o substanţă periculoasă, ne modifică nouă concentraţia de oxigen, dar aparatul a indicat ca oxigenul se află in limite normale. Posibil ca la subsolul clădirii să se fi pulverizat un spray de autoapărare”, a spus Vasiloae.

Ştirea iniţială:

Aproximativ 120 de persoane au fost evacuate dintr-un magazin din Ploieşti, joi seara, din cauza unui miros iritant, ce vine de la subsolul clădirii. Şase muncitori care se simt rău primesc ajutor medical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii militari asigură măsurile de protecţie la un magazin aflat lângă Gara de Sud din Ploieşti.

Din cauza unui miros iritant, încă necunoscut,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info