Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Atenţie, şoferi! Zeci de asemenea dispozitive vor fi montate în Bucureşti / Anunţul de ultimă oră al Primăriei Capitalei: Ce se va întâmpla cu semafoarele din intersecţii

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti anunţă că a demarat un program de îmbunătăţire a detecţiei şi managementului traficului din Capitală prin instalarea, într-o primă fază, a unui număr de 15 camere cu senzori de detecţie. Dispozitivele, denumite TrafiCam, identifică şi contorizează autovehiculele care se deplasează într-o intersecţie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de Primăria Capitalei, datele înregistrate vor fi transmise către Sistemul de Management al Traficului Bucureşti, care ajustează dinamic timpii semaforici.

„Mai exact, semaforul va afişa culoarea verde pentru o perioadă mai mare de timp pe direcţia cea mai aglomerată, pentru a permite traversarea intersecţiei unui număr cât mai mare de conducători auto”, arată sursa citată.

Zonele în care au fost instalate astfel de dispozitive sunt: intersecţia Străzii 11 Iunie cu Bulevardul Regina Maria, intersecţia Calea Moşilor cu Strada Hristo Botev, intersecţia Calea Moşilor cu Strada Doctor Paleologu….
Citeste continuarea articolului pe gandul.info