AUR caută candidați pentru postul de „primari”. Două localităţi au rămas fără edil

Premieră în politica românească. Alianţa pentru Unirea Românilor caută posibili candidaţi pentru alegerile locale pentru postul de „primari”.

În două localităţi din judeţul Ialomiţa, comunele Gura Ialomiţei şi Ion Roată, vor fi organizate alegeri anticipate pentru funcţia de primar, după ce localităţile au rămas fără edil.

Alianţa pentru Unirea Românilor caută posibili candidaţi pentru alegerile locale pentru postul de „primari”

Vor fi organizate alegeri anticipate pentru funcţia de primar, după ce localităţile au rămas fără edil. Primarul din Gura Ialomiţei a murit la începutul anului, în timp ce în comuna Ion Roată mandatul primarului a fost invalidat din cauza problemelor de integritate.

Senatoarea Rodica Boancă, aleasă pe listele AUR Ialomița, a postat joi pe pagina sa de Facebook un anunț inedit: ”AUR Ialomița scoate la concurs  2 posturi de primar”. Senatoarea spune că nu este glumă de 1 aprilie și că în cele două comune vor fi alegeri parțiale. ”Anunțul este foarte serios. In cele două comune se vor organiza alegeri!”

Mesajul publicat de AUR:  

”AUR IALOMITA SCOATE LA CONCURS: 2 posturi de PRIMAR pentru Comunele Gura Ialomitei/ Ion Roată

Profilul candidatului: – vârsta minimă 24 ani; – nu este infractor; – a demonstrat profesional ceva în viaţă până acum – este o persoană respectată de consăteni şi de colegi – nu a făcut parte din structuri locale ale fostei clase politice corupte – experienţă minimă în organizarea oamenilor şi comunicarea cu ei  disponibilitate de a învăţa – nu îi este ruşine că este român – îşi iubeste comunitatea, si vrea sa facă DREPTATE pentru ea”.

AUR IALOMITA SCOATE LA CONCURS: 2 posturi de PRIMAR pentru Comunele Gura Ialomitei/ Ion Roată
Profilul candidatului:
-…

Posted by Alianța pentru Unirea Romanilor Ialomița on Thursday, April 1, 2021

George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă, amendați cu câte 15.000 de lei

Reprezentanții AUR, parlamentarii George Simion și Claudiu Târziu, dar și Diana Șoșoacă, au fost amendați fiecare cu câte 15.000 de lei, pentru organizarea protestelor violente de luni seara, din Capitală și din țară.

„Amenzi s-au aplicat mai multor persoane care au contribuit la organizarea protestului, inclusiv celor trei parlamentari, George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă. Aceștia au fost amendați cu câte 15.000 de lei, pentru că au organizat un protest public cu peste 100 de persoane” a informat o sursă din cadrul Jandarmeriei pentru G4Media.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info