Automatul jefuit luni de protestatari a rămas neclintit. Cioburile sunt încă pe jos

Automatul jefuit luni în Piața Unirii din București de către protestatarii împotriva restricțiilor anti-Covid a rămas neclintit. Cioburile sunt încă pe jos, la trei zile de la evenimente.

Automatul jefuit luni de protestatari a rămas neclintit

Automatul jefuit luni în Piața Unirii din București de către protestatari a rămas neclintit. Cioburile au rămas și ele la locul lor, la trei zile de la evenimente.

Într-un clip video distribuit de polițistul Marian Godină pe Facebook în urmă cu câteva zile se poate observa cum o serie de protestatari au distrus cu brutalitate automatele de alimente din Piața Unirii.

Protestatarii anti-mască au provocat distrugeri materiale în zona Unirii

Au fost cauzate distrugeri mari și pe partea cu tramvaiul 32, în urma protestelor anti-restricții de luni seară.

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, 80 de persoane au fost duse la secția de poliție, în Sectorul 3, unde au fost amprentate și lăsate să plece acasă.

Cei mai mulți sunt tineri sub 20 de ani și printre protestatari se numără multe persoane de sex feminin.

Și în Sectorul 4 au fost aduși numeroși protestatari la secție.

Raed Arafat, despre protestele anti-restricții: „Cei care urlă și cei cărora nu le plac măsurile să ne spună cum văd ei lucrurile”

Seful DSU, Raed Arafat a spus luni seară că protestatarii trebuie să înțeleagă că „orice rudă a lor poate fi mâine victima acestui virus”. 

Prefectul Capitalei, mesaj pentru protestatari: „Cei care au instigat la violență trebuie să plătească!”

Alin Stoica, prefectul Capitalei, spunea, în urmă cu câteva zile, că persoanele din Capitală care au instigat la violență în seara de 29 spre 30 martie 2021 trebuie să plătească pentru faptele lor.

Stoica face referire la grupurile de protestatari care au dus lupte cu jandarmii după lăsarea serii.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info