Băiatul lui Marian Vanghelie, petrecere opulentă la un club de lux din Mamaia, în plină pandemie de COVID (VIDEO)

Alexandru Vanghelie, băiatul fostului primar PSD  al Sectorului 5 Marian Vanghelie, și-a serbat ziua sâmbătă la un club de lux din Mamaia, cu zeci de sticle de șampanie Dom Perignon.

Imaginile video au fost trimise de un cititor publicației G4Media.ro.La petrecerea organizată în plină pandemie au participat zeci de persoane.

Un prieten s-a fotografiat alături de fiul lui Vanghelie în clubul Nuba și a postat urări pe contul de Facebook al acestuia.

Vanghelie candidează din nou la Sectorulul 5

Marian Vanghelie, fost primar PSD al Sectorului 5, candidează acum la alegerile locale pentru funcția de primar din același sector. Vanghelie candidează din partea Partidului Social Democrat Independent.

Surse politice din interior au declarat pentru GÂNDUL.ro că lupta pentru S5 se joacă între acești trei candidați. Există o puternică concurență în Sectorul 5 care este amplificată și de candidatura vechiului primar al S4, Cristian Piedone, care în prezent candidează pentru fotoliul de primar din Sectorul 5. Aceleași surse politice susțin că, potrivit unui sondaj de opinie realizat în interior, primarul Daniel Florea se află la 25% intenție de vot, urmat de Marian Vanghelie cu 24% și Cristian Băcanu cu 23%.

Absolvent de BAC la 33 de ani

Școala nu a fost niciodată punctul lui forte. Până la vârsta de 30 de ani, în 1997, nu și-a mai bătut capul cu studiile, abia atunci înscriindu-se la liceu la seral. După ce-a câștigat primul mandat de primar, Vanghelie s-a confruntat și cu BACUL, pe care l-a luat din a doua…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info