Barna reacţionează după propunerile lui Dăncilă: Îi cer lui Iohannis să respingă propunerile de miniştri ALDE pentru portofoliile vacante

„Domnule preşedinte Iohannis, respingeţi propunerile de astăzi ale premierului Viorica Dăncilă şi puneţi capăt acestui târg de parlamentari şi de miniştri. Viorica Dăncilă trebuie să vină în Parlament. Fac apel la partidele de opoziţie să semneze pactul pentru anticipate şi să începem acest proces cu moţiunea de cenzură. Este timpul să ne întoarcem la oameni!”, arată un mesaj publicat miercuri, pe Facebook, de Dan Barna.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniştri vacante, respectiv Graţiela Gavrilescu la ministerul Mediului, Ion Cupă la ministerul Energiei şi Ştefan Băişanu, ca ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. Propunerile vor fi trimise miercuri.

Anterior, Dăncilă anunţase că va merge în Parlament, săptămâna viitoare, pentru un vot de încredere acordat Executivului. Liderul PSD a afirmat, luni, că nu a decis dacă votul va fi pentru restructurarea Guvernului sau pentru o simplă remaniere.


Citeste continuarea articolului pe gandul.info