Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Băsescu, despre gestul lui Năstase: Ce a fost şi ce a ajuns, săracul…

„Pur şi simplu îmi e dificil să comentez şi nu vreau să jignesc public dar vă puteţi imagina ce poţi gândi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el. (…) însă eu am făcut din repulsie nu vreau să discut, adică e un gest de … Ştiţi e contradicţia asta, ce a fost şi ce a ajuns, săracul…”, a declarat la B1TV Traian Băsescu.

Reacţia lui vine după ce liderul PMP Bucureşti Cristian Petrescu a postat, marţi pe Facebook, un video care îl arată pe Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, aruncând cu cafea într-un afiş cu Traian Băsescu.

Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la europarlamentare, a declarat, marţi, că a fost indignat de faptul că partidele primesc sute de milioane de euro pentru afişe, precizând că el şi Anghel Iordănescu nu au astfel de sume.

<a target="_blank" href="https://www.gandul.info/stiri/coplata-serviciilor-medicale-private-pe-ordinea-de-zi-a-sedintei-de-guvern-de-miercuri-18098851?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi+200&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul"…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info