Bossul Raiffeisen România a căzut cu bicicleta în timp ce se plimba cu Nicușor Dan. S-a prăbușit peste ministrul Mediului | VIDEO

Steven van Groningen,  directorul general al Raiffeisen România, a căzut cu bicicleta în timp ce se plimba alături Nicușor Dan și de Barna Tanczos în Parcul Herăstrău. Acesta a căzut chiar peste ministrul mediului.

Momentul în care Steven van Groningen a fost surprins de camerele de luat vederi chiar când olandezul încerca să se dea jos de pe bicicletă.

Și asta în ciuda faptului că van Gorningen este fost sportiv de performanță, participant la Jocurile Olimpice din 1984 în proba de canotaj, potrivit Observator News.

Nimeni nu a fost rănit

Steven van Groningen a avut dificultăţi în a scoate piciorul din pedalele speciale ale bicicletei de tip fixie şi a căzut în spatele lui Nicuşor Dan, peste ministrul Mediului.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

3 iunie este Ziua Mondială a Bicicletei

Steven van Groningen a participat joi la o dezbatere pe tema transportului sustenabil în România, organizată de Asociaţia „Green Revolution” în Parcul Herăstrău. Evenimentul are loc în contextul în care data de 3 iunie este Ziua Mondială a Bicicletei.

La eveniment au participat edilul Capitalei, Nicușor Dan, ministrul Mediului și președintele Klaus Iohannis.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info