Cadavrul medicului Loredana Chircu ar fi dispărut. Mama femeii i-a făcut plângere penală ginerelui

Cazul doctoriței de la Constanța, Loredana Chircu, găsită moartă în clinica privată unde lucra, ia o întorsătură neașteptată, după ce mama acesteia susține că nu mai știe unde se află cadavrul femeii.

Mărioara Paizan, mama femeii, acuză dispariția cadavrului fiicei sale, informează Antena 3.

Aceasta spune că ultima dată a văzut trupul fiicei sale la începutul săptămânii trecute, când acesta era depus la o capelă din Constanța.

Mama medicului Loredana Chircu a împiedicat incinerarea cadavrului

Soțul decedatei a luat corpul și l-a transportat la București, unde intenționa să îl incinereze. Cu toate acestea, mama femeii a reușit să amâne procedura de incinerare printr-o decizie a instanței.

Cu toate acestea, femeia spune că nu mai știe nimic de trupul fiicei sale, motiv pentru care marți și-a reclamat ginerele la Parchet. Aceasta spune că bărbatul refuză să spună ce a făcut cu cadavrul.

Plângerea acesteia va fi instrumentată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Procurorii au cerut ajutorul polițiștilor de la investigații criminale în acest caz.

Moartea medicului Loredana Chircu rămâne în continuare una suspectă, mai ales că raportul toxicologic nu este gata încă.

Cauza decesului este stop cardio-respirator, pe fondul intoxicației cu o substanță necunoscută.

Astfel, nu este cunoscut în acest moment dacă administrarea substanței a fost făcută în mod voit și în cantitate mai mare decât era normal.

Mama și soțul medicului au intrat într-un conflict după ce bărbatul a anunțat că dorește incinerarea cadavrului. Mama femeii s-a opus, susținând că fiica sa ar fi vrut să fie înmormântată creștinește.

De altfel, Mărioara Paizan a obținut în instanță amânarea incinerării.

Paizan spune că fiica sa ar fi fost victima violenței domestice

De altfel, mama defunctei susține că fiica sa ar fi fost victima violenței domestice și îl acuză pe ginere că acesta ar fi motivul pentru care ar prefera să incinereze trupul.

Instanța a cerut proble în acest sens.

Potrivit avocatei Mărioarei Paizan, ar exista martori care pot susține că bărbatul era agresiv și că acesta și-ar fi lovit soția în repetate rânduri.

Potrivit avocatei, exista martori care pot susține ca bărbatul doctoriței era agresiv şi că, în mai multe rânduri, ar fi lovit-o iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care ar dori sa scape cât mai repede de trupul Loredanei.

Instanta de judecată le-a mai audiat pe două dintre colegele doctoriței. Potrivit acestora, femeia prezenta vânătăi pe mâini în ultima perioadă iar odată ar fi venit la serviciu cu mâna ruptă.

În vârstă de doar 38 de ani, Loredana Chircu a intrat în stop cardio-respirator. Ea s-a intoxicat cu o substanță necunoscută, un analgezic opioid. Acesta este folosit de regulă în tratamentul durerilor cronice și severe.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info