Câștigătorul premiului cel mare la LOTO 6/49 și-a ridicat astăzi banii. Ce vrea să facă cu cele 2.9 milioane de euro

Câștigătorul premiului cel mare la LOTO 6/49 și-a ridicat astăzi banii, se arată într-un comunicat al Loteriei Române. Potrivit instituției, bărbatul, de loc dintr-o localitate din județul Alba, își dorește să își ajute familia cu banii câștigați.

„Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câștiguri consistente. Nu va pierdeți încrederea în câștigurile Loteriei. Eu am jucat și am câștigat.” – este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la LOTO.

În cursul zilei de vineri, 11 iunie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 3 iunie 2021, în valoare de 14.307.599,36 lei (peste 2,9 milioane de euro).

Posesorul biletului norocos este dintr-o localitate din județul Alba

Posesorul biletului norocos este dintr-o localitate din județul Albă, are în jur de 50 de ani, este o persoană modestă și un familist convins. După cum ne-a declarat, joacă constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani.

Întotdeauna joacă o singură variantă simplă la Loto 6/49, numerele jucate nu au nicio semnificație personală, acestea fiind alese de fiecare dată la întâmplare.

A aflat că a câștigat marele premiu la Loto 6/49 urmărind, ca de fiecare dată, în zilele de joi și duminică, tragerile loto care sunt difuzate în direct pe postul de televiziune România TV, în cadrul emisiunii Românii au Noroc.

„După cum ne-a mărturisit, primul gând, când a realizat că a câștigat marele premiu, a fost că își va putea ajută familia.
Ne-a declarat că va continuă să joace ca și până acum și că speră să mai câștige și alte premii mari.
Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea”, mai transmite biroul de comunicare al instituției.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info