Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Cazare gratis în case de lux pentru turiştii care îndeplinesc o condiţie simplă şi plăcută. Noua tendinţă a vacanţelor în străinătate

Cazare gratis în case luxoase, cu peisaje mirifice şi animale iubitoare. TrustedHousesitters lansează un serviciu prin intermediul căruia turiştii se pot caza gratuit în anumite proprietăţi, dacă acceaptă să aibă grijă de animalele proprietarilor.

În Los Angeles, turiştii pot sta într-o vilă cu piscină gratuit de sărbători, dacă au grijă de câinele proprietarilor, un Rhodesian Ridgeback.

În Valea Yarramalong, la nor de Sydney, stăpânii unor pisici îşi pun la dispoziţie casa rustică celor care vor să fie bone pentru animale.

În Divonne le Bain, Franţa, stăpânii unui Terrier pe nume Crappy îşi pun la dispoziţie casa pentru iubitorii de animale care vor să aibă grjă de câine cât timp ei sunt plecaţi de sărbători.

Pentru a posta anunţuri pe site, stăpânii…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info