Cazul din Caracal: Rămăşiţele umane găsite în pădure nu aparţin Alexandrei. Se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă / Noi căutări în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii vor folosi miercuri aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate. De asemenea, sursele citate au precizat că la cercetări va participa şi o echipă formată din specialişti în geodezie.

Tot în premieră, anchetatorii au dus marţi la casa lui Gheorghe Dincă şi un excavator, în cea de-a treia săptămână în care se fac verificări.

 

De asemenea, marţi, o femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliţie din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o şi lovit-o, potrivit unor surse judiciare.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) şi apoi le-a ars cadavrele.

Gheorghe…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info