Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Cel puţin 17 deţinuţi au fost ucişi într-o închisoare din Mexic, în urma unei dispute. Motivul banal de la care a plecat confictul

Incidentul a izbucnit marţi în jurul orei locale 14:30 la Centrul Regional de Reintegrare Socială din oraşul Cieneguillas, situat în apropiere de oraşul Zacatecas, a transmis Guvernul regional într-un comunicat marţi seară.

Mass-media locală a informat că disputa a fost declanşată de un joc de fotbal.

Ministerul local pentru siguranţă publică nu a comentat motivul încăierării, dar a comunicat într-o declaraţie emisă miercuri că situaţia din închisoare a fost adusă sub control.

După încheierea conflictului, un deţinut a fost arestat având asupra lui o armă de foc, iar alte trei arme au fost descoperite în închisoare, precum şi mai multe cuţite.

Guvernul a lansat o anchetă pentru a determina cine sunt cei responsabili de producerea incidentului şi modul în care armele au fost aduse în închisoare, potrivit declaraţiei.

Guvernul va spori securitatea în închisorile din…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info