Cine este bărbatul care a comis două crime în Argeș: Își anunțase faptele la TV în urmă cu două luni – VIDEO

Bărbatul care și-a ucis soția și fiul vitreg în județul Argeș, în cursul zilei de dminică, 16 mai, apăruse într-o cunoscută emisiune TV și dezvăluise că urmează să își ucidă partenera dacă îl va părăsi.

Criminalul a fost prezent în ianuarie 2021 în studioul emisiunii „Acces Direct”, alături de soția lui. Cei doi au avut o confruntare și o tentativă de împăcare, însă ceea ce ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă autorităților este mărturisirea pe care bărbatul o făcuse în fața unei țări întregi.

Bărbatul și-a acuzat soția de infidelitate și a amenințat-o direct cu moartea dacă îl va părăsi. Când moderatoarea l-a întrebat dacă ceea ce spune arată intenția lui reală, acesta a transmis că nu glumește și a declarat că plănuiește să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat de ce pe care și-o alesese drept parteneră de viață.

Bărbatul recunoscuse în direct că își omoară soția dacă este înșelat

În plus, bărbatul a recunoscut și faptul că l-a amenințat cu moartea și pe fiul femeii, în vârstă de 15 ani.

Potrivit vecinilor celor trei din satul Drăghici, unde au avut loc scenele șocante, bărbatul și-ar fi amenințat cu moartea, în ultima vreme, de mai multe ori soția. Se pare că cei doi aveau o viață conjugală plină de violențe.

Psihologul Dan Mihăileanu a declarat pentru adevarul.ro faptul că bărbatul dădea semne grave d einstabilitate emoțională în cadrul emisiunii televizate. Acesta consideră că într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul.

Cele două crime au avut loc în cursul zieli de duminică, 16 mai, în satul Drăghici, comuna Mihăiești, județul Argeș. Trupul adolescentului în vârstă de 15 ani și al mamei lui au fost găsite în curtea bisericii din sat. Băiatul avea capul zdrobit fapt care ar putea însemna că a fost lovit de mai multe ori de asfalt. În apropiere a fost găsit și agresorul, care avea o rană gravă la nivelul gâtului, provocată prin înjunghiere.

[embedded content]

Citeste continuarea articolului pe gandul.info