Cine este și cu ce se ocupă Mirabela Grădinaru, partenera de viață a lui Nicușor Dan. S-au cunoscut în urmă cu 12 ani și au împreună o fetiță de 4 ani

Partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru este manager al unei companii auto. Aceasta l-a cunoscut pe noul primar al Capitalei în urmă cu 12 ani, când au format împreună Asociația Salvați Bucureștiul. 

Nicușor Dan a câștigat cursa pentru funcția de primar general al Capitalei, învingând-o pe Gabriela Firea. Pe tot parcursul campaniei, alături de Nicușor Dan a fost soția lui Mirabela Grădinaru, manager al companiei Dacia Renault și absolventă a Universității din București.

Nicușor și Mirabela s-a cunoscut în urmă cu 12 ani, când au fondat împreună Asociația Salvați Bucureștiul, care își propunea să desconspire abuzurile din primării, la acea vreme. Așadar, cei doi s-au îndrăgostit în 2008, iar în 2016 au devenit părinții unei fetițe pe nume Aheea. 

La acel moment, Nicușor Dan a simțit nevoia să-și împărtășească sentimentele pe rețelele sociale:

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”scria Nicușor Dan atunci, pe contul său de Facebook. La vremea aceea, Dan era în campanie, lupta pentru funcția de primar al Capitalei, dar atunci a fost învins de Gabriela Firea. Acum, situația s-a schimbat și Gabriela FIrea va trebui să părăsească biroul de primar.

În timpul campaniei electorale, Mirabela a vorbit despre omul Nicușor, iubit de toți membrii familiei, pentru calitățile lui. „M-a învățat « iubirea necondiționată » și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru”, a scris Mirabela Grădinaru despre partenerul ei de viață.

Mirabela,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info