Clipe de coşmar pentru un bărbat care a fost înghiţit de scările rulante: „Ar fi bine să alegem scările normale” – VIDEO

Prin difuzarea unui documentar în care sunt evidenţiate pericolele utilizării scărilor rulante, reprezentanţii postului britanic de televiziune Channel 5 au tras un semnal de alarmă în rândul urmăritorilor, care s-au declarat îngroziţi de cele văzute.

În cadrul emisiunii „Înghiţit de scările rulante”, a fost prezentat momentul în care un bărbat din Istambul cade într-o gaură formată de maşinăriile pe care foarte mulţi oameni le folosesc zilnic.

În videoclipul prezentat, se observă o staţie de metrou aglomerată din Istambul, unde călătorii coborau pe scările rulante care în acel moment nu funcţionau. Dintr-o dată, scările rulante au început să se mişte şi să formeze în centrul lor o gaură care a înghiţit un bărbat, deşi acesta a încercat să se prindă de balustradă.

 

După aproximativ o oră, bărbatul a fost eliberat şi transportat la spital cu răni minore, însă cei care au vizionat filmuleţul au…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info