Clotilde Armand, aleasă să candideze din partea USR la Primăria Sectorului 1: „Pentru că incompetenţa PSD a distrus destul, pentru că promisiunea din 2016 trebuie onorată”

Ulterior alegerii, aceasta a afirmat că Sectorul 1 trebuie recâştigat, în contextul în care incompetenţa PSD a distrus administraţia locală.

„Le mulţumesc mult colegilor din USR Sector 1 pentru încredere. Trebuie să recâştigăm Sectorul 1. Pentru că incompetenţa PSD a distrus destul, pentru că promisiunea din 2016 trebuie onorată”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Clotilde Armand a candidat din partea USR la Primăria Sectorului 1 şi la alegerile locale din vara anului 2016, însă câştigător a fost candidatul PSD Daniel Tudorache.

USR-PLUS îşi va desemna candidaţii comuni pentru alegerile locale, după prezidenţiale, a decis alianţa, duminică, în cadrul primei şedinţe comune a Birourilor Naţionale USR şi PLUS. Până la alegerile prezidenţiale, fiecare partid va desemna candidaţi proprii.

În cadrul partidului USR, au existat neînţelegeri legate de candidatul desemnat pentru alegerile locale. Unii membri nu sunt de acord cu propunerea lui Nicuşor…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info