Cristian Diaconescu, președintele PMP, moderator în dezbaterile privind securitatea la Marea Neagră

Cristian Diaconescu – președintele PMP – a moderat vineri, în calitate de membru al Consiliului Științific al New Strategy Center, un panel intitulat ”Classic and Hybrid Challenges on NATO’s Eastern Flank Building a Better Common Threats Understanding”, cu ocazia desfășurării celei de-a cincea ediție a ”Black Sea and Balkans Security Forum”.

Acest eveniment, organizat în perioada 3-4 septembrie 2021, este realizat în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale și cu Ministerul Afacerilor Externe.

În cadrul discuției panelului, au fost abordate modurile în care se poate consolida o înțelegere comună asupra amenințărilor ce afectează Flancul Estic. La discuție s-au alăturat Simona Cojocaru, Secretar de Stat pe politici de apărare in MAPN, Generalul (rez.) Curtis Scaparrotti, fost Comandant Suprem al Forțelor Aliate în Europa și generalul (rez.) Sir James Everard, fost Comandant Adjunct al Forțelor Aliate în Europa.

Cristian Diaconescu, președintele PMP, membru al Consiliului Științific al ”New Strategy Center”

”Ultimul panel al primei zile, intitulat ”Classic and Hybrid Challenges on NATO’s Eastern Flank. Building a Better Common Threats Understanding” a fost moderat de ambasadorul Cristian Diaconescu, membru al Consiliului Științific al New Strategy Center.

În cadrul discuției, au fost discutate modurile în care se poate consolida o înțelegere comună asupra amenințărilor ce afectează Flancul Estic. La discuție s-au alăturat Simona Cojocaru, Secretar de Stat pe politici de apărare in MApN, Generalul (rez.) Curtis Scaparrotti, fost Comandant Suprem al Forțelor Aliate în Europa și generalul (rez.) Sir James Everard, fost Comandant Adjunct al Forțelor Aliate în Europa”, s-a precizat și pe pagina de Facebook ”New Strategy Center”.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info