Dan Barna este mulțumit de rezultatul la alegerile parlamentare: „Sunt un luptător, nu o să renunț”

Liderul USR Dan Barna a declarat la Digi24 că este mulțumit de rezultatul obținut la alegerile parlamentare. El a făcut referire la faptul că mai mulți simpatizanți îi cer demisia și a precizat că este un luptător și că nu va renunța.

Mai mulți membri și simpatizanți USR au scris mesaje pe pagina de Facebook a liderului USR, Dan Barna, la postarea acestuia cu declarațiile de duminică seara. Lui Barna i se cere demisia din funcția de președinte al partidului.

Dan Barna: „Sunt un luptător, nu o să renunț”

Din momentul în care am intrat în politică am încetat să mă mai tem pentru o decizie.Sunt un luptător, nu o să renunț, rezultatul de aseară pentru noi ne confirmă că suntem forța modernizatoare de care e nevoie în modernizarea României.O să fac tot ce pot ca USR PLUS să fie într-o poziție cât mai bună în următorii patru ani. Ne doream un rezultat mai bun, dar am dublat numărul de parlamentari, ceea ce arată că suntem pe drumul corect. Mesajul de reformă este necesar și trebuie să se susțină. Vom analiza acest rezultat care așază USR PLUS în poziția de a fi partener pentru guvernare”, a declarat Dan Barna.

Primele rezultate de la BEC

Rezultate parțiale alegeri parlamentare 2020. Platforma Code for România a început duminică seară să centralizeze numătoarea voturilor, realizată de Biroul Electoral Central. După numărarea a peste 95 la sută din voturi PSD conduce, urmat de PNL și USR-PLUS. Marea surpriză o constituie, însă, scorul realizat de AUR, o formație neparlamentară care va intra în noul legislativ.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info