Dan Byron: „Sunt o grămadă de muzicieni extraordinari în România, dar mulți au comportamentul ăla de lăutari”

Dan Byron, solistul trupei byron, a fost invitat miercuri seara în emisiunea „Ochii pe mine!”, moderată de Vlad Craioveanu la Aleph News. Cunoscutul cântăreț a vorbit despre „artiștii extraordinari ai României, care au însă un comportament de lăutari”.

„Avem muzicieni extraordinari, dar mulţi au comportament de lăutari”

Dan Byron spune că există muzică şi după pandemia de coronavirus. „Este normal să fim speriaţi, dar şi sănătatea noastră mintală este importantă. La începutul concertelor în pandemie, a fost mai ciudat, lumea fiind distanţată. Dar ne-am obişnuit şi noi, nevoia lor de muzică este mai mare şi atmosfera este foarte mişto.”

Solistul trupei byron, pe numele său Daniel Radu, îţi mărturiseşte că nu a putut să facă compromisuri, dar îţi spune şi ce anume îi displace la unii dintre cântăreţii din ţara noastră.

„Nu am putut să fac compromisuri. Nu m-a lăsat ceva din mine. (…) Sunt o grămadă de muzicieni extraordinari în România, dar foarte mulţi dintre ai au comportamentul ăla de lăutari. Ca şi cum cineva ar vrea să-i ţepuiască mereu”, conchide solistul.

Banii obținuți în urma unui concert susținut de Byron și Lucia,donați victimelor din clubul Colectiv

În 2015, după tragedia de la Colectiv, trupa byron a donat banii din vânzarea biletelor la un concert pentru victimele teribilului incendiu.

Ca urmare a tragediei petrecute în clubul Colectiv din București pe 30 octombrie, concertul ce trebuia să marcheze lansarea noilor albume de studio semnate de byron și Lucia s-a desfășurat pe 13 noiembrie, iar banii încasați din vânzarea biletelor au fost direcționați…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info