Dăncilă, despre investiţia Volkswagen: Noi am făcut demersuri, dar nu ni s-a alăturat şi preşedintele, care putea să vorbească cu ceilalţi.

Premierul interimar Viorica Dăncilă a spus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Arad, că Guvernul continuă demersurile pentru atragerea investiţiei Volkswagen în România.

„Noi am făcut toate demersurile pentru a fi această investiţie la Arad şi continuăm aceste demersuri. Pot să vă spun că eu, în calitate de prim-ministru, am trimis o scrisoare cu toate facilităţile pentru ca această investiţie să aibă loc în România, dar pentru orice investiţie, pentru orice lucru bun pentru România trebuie să existe un efort conjugat din partea premierului, a preşedintelui, a tuturor factorilor decizionali”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul interimar susţine că Guvernul a făcut toate demersurile, „dar nu ni s-a alăturat şi preşedintele, care putea să vorbească cu ceilalţi”.

„În timp ce noi trimiteam scrisori, în timp ce ministrul Radu Oprea a fost în Germania, a discutat pentru această investiţie în România, vedem…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info