Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Deputat PSD: Nu putem gira în fruntea Guvernului primul premier manelist al României

Potrivit unei postări, luni, pe pagina sa de Facebook, Horia Nasra a spus că preşedintele Klaus Iohannis l-ar putea sacrifica pe Ludovic Orban în calitate de primă propunere de premier.

„Văd că liderii PNL se alintă prin intermediari şi cer voturile PSD pentru formarea Guvernului Orban. Înţeleg că domnului Orban îi este frică deoarece preşedintele Iohannis l-ar putea sacrifica în calitate de primă propunere, însă trebuie să fie bărbat şi să-şi asume voturile majorităţii încropite la moţiune şi să uite de sprijinul deputaţilor PSD, care nu pot gira un guvern CDR 2.0, care nu pot gira în fruntea Guvernului primul premier manelist al României!”, a scris Nasra.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va continua consultările cu partidele pentru formarea unui nou Guvern. Şeful statului a precizat că va desemna un alt premier, cel târziu marţi.