Deținutul care a terorizat lumea interlopă din România, a cerut sprijinul autorităților americane! (EXCLUSIV)

Interlopul bucureștean care, până nu demult, devenise o adevărată vedetă pe internet ca urmare a live-urilor pe care le făcea pe Facebook și în care îi umilea pe unii dintre cei mai cunoscuți lideri ai lumii interlope din România, a semnat un acord cu autoritățile din SUA după ce a fost prins cu mai multe carduri clonate. Încarcerat într-un penitenciar american, acesta a acceptat să-și denunțe complicii în speranța că, astfel, nu va fi returnat în țară.

În primăvara anului trecut, un tânăr din România care susținea că ocupă o poziție de lider în lumea interlopă a Capitalei și care reușise sa ajungă pe teritoriul SUA, a devenit cunoscut, dintr-o dată, după ce a postat pe pagina lui de Facebook mai multe filme în care îl jignea și îl amenința pe Mircea Băluș, alias Mircea Nebunu, considerat drept lider al grupării Sportivilor.

Clipurile realizate de românul Alexandru Stoica, supranumit și „mafiotul de pe Facebook”, au adunat sute de mii de vizualizări, fapt care a adus grave prejudicii de imagine grupării lui Mircea Nebunu, mai ales că mesajele transmise de tânărul care, până atunci, fusese un anonim, erau care mai de care mai umilitoare.

Acesta i-a spus atunci lui Mircea Băluș că nu se compară cu restul „șmecherilor” din București, aflați în concurență cu el, în condițiile în care sunt mai multe cluburi în care nu are voie să intre.
Mai mult, Alexandru Stoica l-a și amenințat pe Mircea Nebunu după ce i-a transmis că, deși este „peste Ocean”, e suficient să dea un…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info