Eminem, urmărit de serviciile secrete, după o piesă „ameninţătoare” la adresa familiei Trump: „Cum naiba se face că e Ivanka în portbagaj?”

În cântecul „Framed” din 2017, inclus pe discul „Revival”, rapper-ul cânta despre momentul în care o găseşte pe Ivanka Trump în portbagajul maşinii sale. Compoziţia lui Eminem a generat rumoare la acea vreme, scrie thesun.co.uk.

În 2018, Eminem a fost căutat chiar de agenţii guvernamentali, care l-au interogat şi au „stors” un raport de 40 de pagini. Materialul guvernamental a ajuns însă la site-ul tabloid Buzzfeed şi relevă faptul că Eminem a fost interogat din cauza „versurilor ameninţătoare” ale piesei „Framed”.

În melodia respectivă, rapper-ul, al cărui nume real este Marshall Bruce Mathers, a scris: „Donald Duck e pe fir, e un Tonka Truck în curte / Dar, câine, cum dracului se face că e Ivanka Trump în portbagaj?”

Cântecul continuă la fel de ameninţător: „…pentru că mă simt cumva responsabil pentru blonda mică şi proastă / C…a aia pe care am abandonat-o în lac, a doua crimă de…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info