Eroi pentru cei mici: Iepuraşul neînfricat îi învaţă pe copii ce înseamnă familia şi curajul în cartea „Legenda lui Podkin O Ureche”

Editura Paralela 45 prezintă micuţilor, dar nu numai, o poveste impresionantă despre ce înseamnă curajul, sprijinul şi dragostea pentru familie şi comunitate, făcând din iepuraşul Podkin un erou pentru copii.

Legenda lui Podkin O Ureche constituie o lecţie de viaţă pentru micii şi marii cititori deopotrivă. Povestea face apel nu doar la sensibilitatea cititorilor, ci şi la valorile morale şi sociale, invitându-i să reflecteze la consecinţele unor acte aparent banale şi să facă distincţii importante între scopurile pe care şi le stabilesc”, potrivit unui comunicat remis Gândul.info.

Iepuraşul Podkin porneşte în aventura vieţii sale atunci când Haplii pun stăpânire pe comunitatea în care el trăieşte. Astfel, curajosul erou reuşeşte să scape alături de sora şi fratele lui alături de care va face tot ce e nevoie pentru a restaura pacea în tărâmul în care trăieşte.

Legenda lui Podkin…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info