Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

#euprimar |Galaţi, oraşul cu garaje supraetajate şi balcoane extinse ilegal / Arhitect: „Totul e pe principiul muşchii mei pot face asta”

Construcţiile ilegale au forme ciudate, dimensiuni diferite, culori ţipătoare şi sunt construite din materiale ieftine, de multe ori reciclate. Pe lista cu ciudăţenii inestetice sunt garajele cu etaj, garajele transformate în garsonieră şi balcoanele uriaşe cu picioare de metal. Specialiştii spun că astfel de construcţii nu sunt doar urâte, dar şi periculoase pentru oameni.

„Balcoanele au fost construite în diferite perioade, pe principiul muşchii mei pot face asta. În mod paradoxal, multe dintre ele au şi primit autorizaţii de la foştii primari de tristă amintire a Galaţiului. Unii au primit amenzi şi au intrat în legalitate, fiecare cum s-a descurcat. Tot Galaţiul este plin de astfel de bazaconii şi dacă nu-i întreabă nimeni nimic…  Sunt situaţii în care balconul e mai mare decât camera, sunt situaţii în care balconul e supraetajat, este periculos. Viaţa bate filmul, din păcate”, a declarant arhitectul Sergiu Porumboiu.

<img…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info