Eva Longoria a dezvăluit că a fost hărţuită sexual când a jucat în „Neveste disperate”: Era pur şi simplu o tortură. Cine a salvat-o din mâinile agresorului

În aprilie, actriţa Felicity Huffman a pledat vinovat într-un caz de fraudă în urma căreia copii de vedete au fost ajutaţi să intre la universităţi de elită din SUA, precum Yale şi Stanford, şi ar putea sta în închisoare patru luni, aceasta fiind pedeapsa cerută de procurori.

Huffman poate conta însă pe sprijinul fostelor sale colege din distribuţia serialului TV. Eva Longoria se numără printre cele 27 de persoane care i-au scris judecătorului însărcinat cu acest caz pentru a da dovadă de clemenţă.

În această scrisoare, Eva Longoria a făcut şi câteva dezvăluiri neaşteptate privind atmosfera de pe platourile de filmare pentru serialul care i-a adus celebritatea.

„La un moment dat, eram hărţuită de un coleg”, a scris aceasta, fără să facă public numele agresorului. „Uram zilele în care trebuia să lucrez cu această persoană, pentru că era pur şi simplu o tortură. Până…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info