EXCLUSIV. Dedesubturile operațiunii de filaj ”comandate” de miliardarul Murad împotriva contracandidatului său politic! ”Cumetria” de la malul mării

În lumea politică nu există prietenii, ci doar… alianțe. Iar alianțele – care, cel puțin uneori, pot fi numite ”cumetrii” – transcend doctrinele politice, fiind aservite unor interese obscure. O mână spală pe alta cu atât mai mult în campanie electorală, iar fotoliul de primar, spre exemplu, devine o țintă predilectă. Candidații luptă pentru a-și convinge alegătorii că merită să obțină încă un mandat, iar unii dintre ei apelează, fără scrupule, la orice mijloc pentru a-și atinge scopul.

GÂNDUL.RO a prezentat, în exclusivitate (toate detaliile halucinante AICI), o operațiune ilegală de filaj pe care a pus-o la cale omul de afaceri libanez Mohammad Murad, cel care – după ce a dorit să candideze la funcția de primar al Constanței – a reconsiderat și se concentrează pe cea de edil al Mangaliei.

În consecință, miliardarul Murad a apelat la ”artileria grea”, urmărindu-l, filmându-l și hărțuindu-l pe primarul Radu Cristian, însăși Raluca Turcan – vicepremierul României – fiind filmată atunci când a participat la o conferință de presă, alături de acesta. GÂNDUL.RO prezintă astăzi, ÎN EXCLUSIVITATE, toate dedesubturile operațiunii ilegale de filaj ”comandate” de Mohammad Murad, iar ”cumetria” de la malul Mării Negre apare… în toată ”splendoarea” ei, câteva dintre personajele scenariului fiind adversari politici doar de ”ochii lumii”. Interesele economice primează, iar ”frăția transpartinică” este la ordinea zilei în Mangalia.

Pădurea Comorova, ”independentul” Murad și PSD-istul Iorguș

Primarul Radu Cristian a declarat, pentru GÂNDUL.RO, că acest asalt la care este supus permanent de către ”independentul” Murad și de alte personaje-cheie ale lumii politice locale are,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info