EXCLUSIV. Doi băieți orfani, răpiți de un interlop din București și obligați să întrețină raporturi sexuale între ei! Torționarul a filmat scenele îngrozitoare

Doi adolescenți au fost obligați să lingă pe jos și să întrețină relații sexuale unul cu celălalt, după ce, inițial, au fost răpiți de pe stradă de un interlop bucureștean extrem de violent, care făcea parte dint-o grupare cunoscută. Agresorul și alți ”tovarăși” ai lui s-au mascat cu cagule și au filmat, integral, chinurile la care i-au supus pe cei doi minori.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care instrumentau un dosar ce viza o grupare criminală extrem de periculoasă, au intrat, în primăvara anului trecut, în posesia unui film șocant, neobișnuit de violent, ce părea a fi o răzbunare de tip mafiot.

Potrivit unor surse judiciare, în imagini apăreau patru bărbați care purtau cagule și care băteau, în ceea ce părea a fi un apartament, doi băieți tineri, posibil minori. După ce i-au snopit în bătaie, torționarii mascați i-au pus pe cei doi să lingă pe jos, după care, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, i-au obligat să-și facă sex oral unul altuia.

Ca urmare, în aprilie 2019, filmarea a fost trimisă la Serviciul Omoruri, în cadrul căruia tocmai fusese înființat Biroul Agresiuni Sexuale.

Cu toate că agresorii purtau cagule, iar victimele nu erau cunoscute, polițiștii au reușit să prindă un fir și să identifice trei dintre cei patru bărbați. Suspecții au fost reținuți și aduși la audieri, unde, deși ar fi refuzat să colaboreze cu anchetatorii, au fost puși sub acuzare și arestați preventiv pentru lipsire de libertate și viol.

Referitor la mobilul faptei s-a stabilit că, de fapt, nu ar fi fost vorba despre o răzbunare, ci agresorii ar fi dorit, de fapt, să se distreze și să-i amuze, în același timp, pe prietenii lor.

Ca urmare, aceștia ar fi prins doi minori lipsiți de apărare, de 16 și respectiv 17 ani, care fac parte din rîndul persoanelor fără adăpost, pe care i-au sechestrat și torturat, în așa fel încât să poată realiza o filmare cât mai șocantă. Imaginile ar fi ajuns, apoi, pe conturile de Whatsapp ale unora dintre cunoscuții lor.

Sursele citate au dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul.ro, că unul dintre cei patru făptași este Claudiu Rotaru, zis și „Gălățeanu”, unul dintre oamenii oamenii de încredere ai lui Marius Bejan, considerat drept unul dintre cei mai periculoși traficanți de droguri din România.

Bejan și Claudiu Rotaru s-au afișat împreună la un botez

Despre Bejan, anchetatorii antimafia susțin că, începând cu anul 2012, a încercat, de fiecare dată, să-i asasineze pe care îi făceau concurență în mod direct sau care îi deranjau afacerile. Astfel, conform procurorilor DIICOT, Bejan ar fi pus la cale cel puțin patru atacuri de acest gen, care, însă, au eșuat, în sensul că victimele, deși au fost lovite cu bare de fie și măcelărite cu săbiile, au reușit, de fiecare dată, să scape cu viață.

În acest sens, spun procurorii, Bejan se folosea de un grup restrâns de cuțitari, proveniți din zona Tei Toboc, din care făcea parte și Claudiu Rotaru. De altfel, Rotaru apare alături de Marian Bejan într-un film realizat la un botez, în timp ce la masa lor evoluează manelistul Florin Salam. De altfel, acesta stă între Victor Barbu, pe care Bejan l-a trimis să-i taie gâtul lui Elvis Pian, fratele răposatului Emi și Ionuț Văduva, zis Ionuț al lui Seif, unul dintre liderii clanului Duduianu.

În același timp, procurorii DIICOT au probat că Marian Bejan era ajutat de un ofițer antidrog care se ocupa de distribuția stupefiantelor în marile cluburi de noapte din Capitală și care îl învăța pe șeful său cum să se ferească de ceilalți polițiști din structurile de combatere a criminalității organizate. Confost anchetatorilor, polițistul câștiga din afacerile cu droguri în jur de 100.000 de euro pe lună.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info