Firea, despre verificările CNSAS care o vizează pe Roxana Wring: Cum? Nu cred! USR-istii de frunte au colaborat cu Securitarea?

„Cuum?? Nu creed!! USR-istii de frunte au colaborat cu Securitarea??? Imaculatii? Neprihanitii!! Oamenii de tip nou?? Rusine este prea putin spus!!! Si cate vom mai afla, probabil, despre aceste fantoşe!!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, în privinţa deciziei CNSAS de a solicita instanţei verificarea Roxanei Wring.

Surse oficiale au precizat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) vor transmite Curţii de Apel Bucureşti o acţiune astfel încât instanţa să stabilească dacă Roxana Wring, consilier CGMB, a avut sau nu calitatea de colaborator al Securităţii.

Ulterior, USR a transmis că Roxana Wring nu mai face parte din partid, deoarece statutul nu acceptă foşti colaboratori ai Securităţii. Aceasta şi-a dat demisia la solicitarea liderului USR Dan Barna. Totodată, Roxana Wring şi-a pierdut şi mandatul de consilier general.

În această privinţă, Roxana Wring a afirmat că decizia CNSAS privind colaborarea sa cu…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info