Florin Citu: ”Guvernul PNL a investit cea mai mare suma din ultimii zece ani. Este nevoie și de dobânzi reale zero sau chiar negative”

Florin Citu anunță că economia României răspunde ”perfect la măsurile implementate de guvernul PNL”, după ce INS a anunţat că investiţiile nete în economia naţională au crescut, Citu subliniind că sunt ”cele mai mari din ultimii zece ani, iar pariul guvernului PNL a fost confirmat”. De asemenea, Citu spune că o politică fiscală prudență a fost implementată, fiind ”nevoie în continuare de dobânzi reale zero sau chiar negative” pentru că strategia PNL să funcționeze.

Florin Citu: ”Economia României a răspuns PERFECT la măsurile implementate de guvernul PNL”

”Vești EXCELENTE pentru TOȚI românii!

Economia României a răspuns PERFECT la măsurile implementate de guvernul PNL!!

Investițiile NETE în economie MAI MARI în trimestrul II și semestrul I din 2020 față de aceeași perioadă din 2019. Doar guvernul PNL a investit CEA MAI MARE suma din ultimii zece ani în primul semestru și se vede.

Pariul guvernului PNL pe investiții este confirmat de date oficiale. Datele prezentate azi de INS susțin fară dubii scenariul revenirii economiei în „V” începând cu trimestrul III”, scrie Florin Citu

Ministrul Finanțelor anunță implementarea unei politici fiscale prudente, fiind necesare dobânzi zero sau chiar ngative.

„Am implementat o politică fiscală anticiclică, prudentă și responsabilă, iar datele confirmă că am ales cea mai bună strategie. În continuare este nevoie și de dobânzi reale zero sau chiar negative…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info