Fulgy, nemulțumit de felul în care este tratat după ce a fost prins drogat la volan: „O să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo şi nu mai stau în România”

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a oferit un adevărat spectacol în fața jurnaliștilor după ce a fost prins de polițiști drogat la volan, la doar un an după ce și sora lui, Margherita, a trecut printr-o situație similară.

Oprit la o razie a poliţiei, Fulgy a fost testat cu aparatul Drugtest, după ce agenţilor li s-a părut că are un comportament ciudat. Pentru că aparatul a indicat prezenţa cannabisului în organism, tânărul de 23 de ani a fost condus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi recoltate probe biologice, potrivit observatornews.ro.

Întrebat dacă a consumat droguri, fiul Clejanilor s-a arătat nemulțumit de întrebare și a încercat să îl ironizeze pe jurnalistul care l-a întrebat acest lucru.

„N-ai haine de stat să mă întrebi tu. Aşa că nu mai întreba tu, întreabă-mă ceva normal, dacă nu, pleacă. Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte. Ştiu tot ce înseamnă droguri, cum să nu. Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza la alcool. Mă sună şi pe mine un prieten de-al meu. Stai să-i răspund că e mai important. Da, Nicholas”, a spus Fulgy.

Mai mult, el le-a spus jurnaliștilor că se gândește să plece din România și să se stabilească în Las Vegas.

„Îmi pare rău, mamă, că spun asta, dar o să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo şi nu mai stau în România”, a mai spus fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani.

În urmă cu doar câteva zile, fiul Clejanilor recunoștea într-o emisiune că părinţii lui au cheltuit zeci de mii de euro să-l trimită la dezintoxicare, în Spania.

Fulgy fusese în vizită la Alex Velea

Fulgy a declarat în seara zilei de sâmbătă, 29 mai, că înainte să fie oprit de polițiști fusese în vizită la Alex Velea.

Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc să mă duc la el. Voiam să facem o piesă pentru părinții mei pentru că eu sunt producător muzical. Nu s-a întâmplat mare lucru cu mine în seara asta, a fost un pic de poliției, dar atât”, a mărturisit Fulgy.

De asemenea, acesta a fost întrebat de un jurnalist ce părere crede că va avea Viorica de la Clejani când va afla că fiul ei se afla sub influența substanțelor psihoactive.

„Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, a fost reacția nervoasă a lui Fulgy.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info